Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Groep JAM
Erkend Concessiehouder en Servicepunt Mercedes-Benz

Groep JAM Hasselt (Hermans Etablissementen nv)

Hasselt - Voogdijstraat 25 - 3500 Hasselt

De geschiedenis van Groep JAM

Wat begon als twee herstelplaatsen van motoren en auto’s, groeide uit tot een begrip in Limburg. Ontdek hoe Groep JAM een ‘centre of excellence’ werd voor particuliere en professionele klanten.

Het succesverhaal van Groep JAM begint bij de families Hermans en Raedschelders. Louis Raedschelders bouwde in 1934 zijn eerste garage en tankstation voor wagens en motorfietsen in Maaseik. In 1944 startte Vital Hermans als hersteller van auto’s en motoren in Hasselt. Stilstaan was voor beide ondernemers geen optie. Hun kleinschalige ateliers werden indrukwekkende werkplaatsen en op korte tijd kwamen daar toonzalen bij voor Mercedes-Benz.

In 2000 besloten de families Hermans en Raedschelders om hun passie te delen en hun kennis en ervaring te bundelen. De jarenlange goede en collegiale verstandhouding tussen Vital Hermans en Louis Raedschelders vormde de basis voor hun opvolgers Jan Broos, André Hermans en Marc Raedschelders om de Groep JAM op te richten. Een groep met drie vestigingen die zich vandaag profileren als professioneel uitgebouwde verkoop- en servicecentra voor de prestigieuze merken Mercedes-Benz en Smart.

Na een succesvolle carrière besluit André Hermans om afscheid te nemen en verlaat de firma in juli 2012.

Groep JAM blijft echter niet bij de pakken zitten en investeert in een nagelnieuwe vestiging te Dilsen-Stokkem. JAM Maas & Kempen is geopend december 2014.