Mercedes-Benz

Smart

 

FOR is een positieve instelling.
Slechts drie letters, maar het begin van iets groots.
Tegen iets zijn is de gemakkelijke weg.
Maar 'FOR' iets zijn, is een instelling die de wereld kan veranderen.

FOR being a pioneer.
FOR challenging the status quo.
FOR making room for the good stuff.
FOR being optimistic.
FOR loving the city.

smart, FOR a new urban joy.

What are you FOR?

smart fortwo
The modern icon

De smart fortwo is al jaren een icoon onder de stadswagens.
Waar anderen zich nog druk maken om het aantal kilometers dat je per uur kunt halen, is smart al lang een stuk verder. In de stad tellen immers heel andere eigenschappen dan op de snelweg.

Deze kleine kanjer heeft een onovertroffen draaicirkel van 6,95 meter. Hoge wendbaarheid, slimme functies, een strak design en veel comfort maken de smart fortwo dan weer groots. Met een lengte van 2,69 meter glipt deze smart in het kleinste parkeerplaatsje.

smart fortwo cabrio
Feels great to be open

Rijden met je hoofd in de wolken? Het kan! Met de smart fortwo cabrio kan je op elke snelheid beslissen dat het tijd is voor wat extra zon op je gezicht. En ook als het weer omslaat, ben je optimaal uitgerust. Met één druk op de knop opent en sluit de kap. In slechts 12 seconden. Ook de zijbalken kunnen opgeborgen worden. In de achterklep van de koffer. Dankzij dit revolutionaire cabrioconcept staat niets nog tussen jou en je frisse neus.

Bij de smart fortwo cabrio is niet alleen het panorama reusachtig. Ook het interieur is zonder meer riant te noemen. Dankzij de bagageruimte met een inhoud van 340 liter kun je gewoon alles meenemen wat je nodig hebt.

smart forfour
Two is good. Four is better

De smart forfour is 100% smart, 200% ruimte. Met zijn compacte afmetingen en ongeziene wendbaarheid loodst hij je vlot de hele stad door. En binnenin? Daar wachten een loyale bagageruimte en heel wat slimme opbergmogelijkheden. Of je dus gaat windsurfen met vrienden of picknicken met het hele gezin, de smart forfour biedt plaats voor elk avontuur.

Met zijn lengte van 3,49 meter is de smart forfour nog altijd ongeëvenaard in het vinden van een parkeerplaats. Ook de draaicirkel van 8,65 meter is uniek. Hiermee heeft de smart forfour de kleinste in zijn klasse. Zo wordt manoeuvreren makkelijker dan ooit.

Welke levensstijl je ook hebt, er is altijd een smart die bij je past.

Contact

Silke Rosendahl | Sales advisor smart
Telefoon 011 27 90 31
Fax 011 27 90 01
silke.rosendahl@groepjam.be