Mercedes-Benz

Mercedes-Benz serviceprogramma's.
Het beste onderhoud voor uw mobiliteit.

Inleiding

Mercedes-Benz Serviceprogramma's voor onderhoud

Onze serviceprogramma’s onderhouden uw mobiliteit.

De rendabiliteit van een bedrijfsvoertuig begint met continu beschikbaar zijn. Maar tegelijk stelt u uw bestelwagen elke dag professioneel zwaar op de proef. Het is dan ook uiterst belangrijk dat hij technisch steeds perfect in conditie is.

Precies daarom stelt Mercedes-Benz u een waaier aan onderhouds- en herstellingsprogramma’s op maat van uw activiteiten voor. Samen vormen ze de beste en voordeligste garantie voor uw mobiliteit. Zelfs herstellingen van de koelgroep of de laadklep behoren tot de mogelijkheden en kunnen opgenomen worden in de dekking.

Het principe is altijd hetzelfde: transparante, vaste bedragen die perfect afgestemd zijn op het werkelijke gebruik dat u van uw Mercedes-Benz bedrijfsvoertuig maakt. U bepaalt zelf de looptijd en het aantal kilometers die door het programma gedekt worden.

Kiezen voor een serviceprogramma is kiezen voor een eenvoudig en duidelijk financieel beheer en een uitgebreide ondersteuning van de Mercedes-Benz Partners in 18 Europese landen.

BestBasic

Mercedes-Benz service programma's onderhoud: BestBasic

BestBasic.
De beste basis voor uw onderhoud.

BestBasic dekt alle noodzakelijke onderhoudsbeurten aan uw bestelwagen. Alle werkzaamheden, voorgeschreven door Mercedes-Benz, worden gedekt door een vaste maandelijkse bijdrage (uitgezonderd jaarlijkse indexatie). U weet dus op voorhand precies wat u betaalt.

Inbegrepen zijn:

 • verversen van de olie van de motor en van de versnellingsbak conform de vervangingsintervallen volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz;
 • vervangen van de hieraan gerelateerde filters en dichtingen;
 • controle en op peil brengen van de vloeistofreservoirs bij de voorgeschreven onderhoudsbeurten (uitgezonderd brandstof);
 • algemene kwaliteitscontrole van het voertuig, electronica, verlichting, reminrichting en andere veiligheidsrelevante onderdelen.

Extend

Mercedes-Benz service programma's onderhoud: Extend

Extend.
De verlengde aandrijflijngarantie.

Extend verlengt de garantie op de aandrijflijn. Zo bent u voor een eerlijke prijs, ook na de fabrieksgarantie van 2 jaar, beschermd. Extend dekt immers alle cruciale onderdelen van uw voertuig: motor, versnellingsbak en aandrijfassen. Zo blijft u bij eventuele technische problemen gespaard van onverwachte kosten.

Inbegrepen zijn:

 • motorblok met aangebouwde onderdelen zoals turbo, starter, alternator, injectiepomp (uitgezonderd slijtageonderdelen)
 • versnellingsbak met aangebouwde onderdelen (uitgezonderd slijtageonderdelen)
 • aangedreven assen (uitgezonderd slijtageonderdelen)

Complete

Mercedes-Benz service programma's onderhoud: Complete

Complete.
De volledige dekking van onderhoud en herstellingen.

Complete zorgt voor de meest uitgebreide dekking. Dit serviceprogramma dekt alle onderhouds- en herstellingskosten, inclusief de vervanging van slijtageonderdelen, die het gevolg zijn van een normaal gebruik. Welke werkplaatsdiensten in de loop van de overeengekomen contractperiode ook worden uitgevoerd, ze zijn begrepen in de vaste maandelijkse bijdrage (uitgezonderd jaarlijkse indexatie). U kan de bedrijfskosten van uw voertuig dus perfect plannen.

Inbegrepen zijn:

alle werkzaamheden opgenomen in de serviceprogramma’s BestBasic én Extend, met inbegrip van slijtageonderdelen, alsook alle andere herstellingswerkzaamheden die nodig zijn om het voertuig terug bedrijfsklaar te maken, met uitzondering van glasschade en banden.

SelectPlus

Mercedes-Benz service programma's onderhoud: SelectPlus

SelectPlus.
De selecte combinatie van onderhoud en garantie.

De voordelen van de garantie- (Extend) en onderhoudsprogramma's (BestBasic) van Mercedes-Benz worden voortaan gecombineerd in een nieuw programma: SelectPlus.

Dit uitgebreide serviceprogramma verlengt de fabrieks-garantie van de meest cruciale onderdelen van uw voertuig en dekt alle noodzakelijke onderhoudsbeurten aan uw bestelwagen.

Deze bijkomende voordelen krijgt u bovendien aan gunstigere voorwaarden. Alle werkzaamheden, voorgeschreven door Mercedes-Benz, worden gedekt door een vaste maandelijkse bijdrage. Zo blijft u bij technische problemen gespaard van onverwachte kosten en kan u op de bedrijfskosten van uw voertuig nog steeds perfect op voorhand plannen.

Inbegrepen zijn:

 • verversen van olie van motor en versnellingsbak, conform de vervangingsintervallen volgens de richtlijnen van Mercedes-Benz;
 • vervangen van de hieraan gerelateerde filters en dichtingen;
 • controle en op peil brengen van de vloeistofreservoirs tijdens de voorgeschreven onderhoudsbeurten (uitgezonderd brandstof);
 • algemene kwaliteitscontrole van het voertuig, elektronica, verlichting, reminrichting en andere veiligheidsrelevante onderdelen;
 • alle herstellingswerkzaamheden die nodig zijn om het voertuig terug bedrijfsklaar te maken, met uitzondering van glasschade en banden.

Verlengde garantie op:

 • motorblok met aangebouwde onderdelen zoals turbo, starter, alternator, injectiepomp (uitgezonderd slijtageonderdelen);
 • versnellingsbak met aangebouwde onderdelen (uitgezonderd slijtageonderdelen);
 • aangedreven assen (uitgezonderd slijtageonderdelen).