Mercedes-Benz

De SmallRepair ruitenreparatie van Mercedes-Benz.

SmallRepair ruitenreparatie

Vele beschadigingen zijn te herstellen.

Opspringende steentjes van de wegrand of keitjes van voorliggers: De oorzaken van steenslag zijn al even uiteenlopend als de schade die ze veroorzaakt. Bijenvleugel, ster of splinterbreuk: Als de ruit maar tot een bepaalde diepte getroffen is en daarbij geen lange barsten vertoont, kan de glasschade worden hersteld.

Doorgaans betaalt de verzekering de kosten terug.

Ook de kosten blijven doorzichtig: Bij reparaties van de ruit betaalt uw verzekeringsmaatschappij doorgaans ook uw eigen risico, zodat u niets hoeft te betalen. Als de ruit echter toch moet worden vervangen, stelt uw Mercedes-Benz Partner graag een voordelige offerte op en vervangt hij de ruit door een precies passend origineel Mercedes-Benz onderdeel.

Precies passende kwaliteit van specialisten.

Met behulp van speciaal gereedschap en hoogwaardige materialen wordt de getroffen plek voorbereid en in verscheidene werkfasen onder druk opgevuld. Zo wordt gegarandeerd dat geen lucht wordt ingesloten. Tot slot krijgt het glas een intensieve nabehandeling totdat het oppervlak volkomen dicht en weer doorzichtig is.

Vertrouw op de meesterlijke Mercedes-Benz kwaliteit.

De ruitenreparatie van Mercedes-Benz beantwoordt aan de strengste kwaliteitseisen: onze specialisten herstellen de voorruit van uw Mercedes met uiterste zorgvuldigheid. Hierbij worden uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt – een bijdrage tot het waardebehoud van uw Mercedes.

Uw Mercedes-Benz Partner adviseert u gratis.

Bij ons verneemt u gratis en vrijblijvend of uw voertuig in aanmerking komt voor de Mercedes-Benz SmallRepair ruitenreparatie. U maakt het best meteen een afspraak.